Protecció de dades de caràcter personal

PDF
Imprimeix
Correu electrònic
Escrit per Administrator
dilluns, 11 d'agost de 2008 06:00
 
Grup Sant Martí, S.A. societat amb domicili social al carrer Lepant, 4-8 - 08229 Ripollet Barcelona (Spain), és la titular del lloc web santmarti.es ".

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del seu registre, o qualsevol altre facilitat a Grup Sant Martí, SA per al seu accés a alguns dels serveis de la web, siguin incorporades a fitxers titularitat d'aquesta empresa, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis demanats, per a la correcta identificació dels usuaris que demanen serveis personalitzats en "santmarti.es" , per a la realització d'estudis estadístics dels usuaris registrats a "santmarti.es" que permetin dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d'administració, així com per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic bé per qualsevol altre mitjà , de novetats, productes i serveis relacionats amb Grup Sant Martí, SA o amb terceres empreses col.laboradores. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, l'usuari presta el seu consentiment exprés per a l'enviament de publicitat a través d'aquest mitjà.

Grup Sant Martí, S.A. es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-Grup Sant Martí, SA el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Qualsevol usuari registrat pot en qualsevol moment exercir el dret a accedir, rectificar i, si escau, cancel lar les seves dades de caràcter personal subministrades, mitjançant petició escrita dirigida a Grup Sant Martí, SA, (Departament LORTAD), Carrer Lepant, 4-08229 Ripollet Barcelona (Espanya).
Darrera actualització ( dilluns, 27 de setembre de 2010 20:05 )

iso9001

 En el nostre afany de superació la nostra empresa ha estat certificada amb la norma ISO 9001 ,ISO14001  per oferir als nostres clients un millor servei i qualitat

iso14001